Kas yra peptidai?

Vienas naujausių pasaulio mokslininkų laimėjimų dermatologijos srityje yra peptidai!

Peptidai – tai trumpi amino rūgščių polimerai. Nuo baltymų jie skiriasi mažesniu molekulės dydžiu: peptidus sudaro nuo 2 iki 50 amino rūgščių. Pastarųjų jungtys yra stiprios ir esant normalioms sąlygoms organizme gali būti suardomos tik veikiant specialiems fermentams. Peptidai yra reguliatoriai ,kurie jungiasi prie žmogaus kūno sistemos ir  dalyvauja visuose gyvybiniuose organizmo procesuose, todėl jie yra itin svarbūs organų veiklai:

  • Jie atnaujina žmogaus lasteles,
  • Palaiko ląstelių aktyvumą ir apykaitos procesus.
  • Peptidai gali būti naudojami kovojant su įvairiomis ligomis, siekiant suteikti organizmui gyvybingumo.
  • Peptidai yra  puiki priemonė nuo raukšlių ir kitų senėjimo požymių.
  • Gerina kraujo cirkuliaciją ir kraujotaką
  • Mažina aknės uždegiminius procesus
  • Gerina kraujagyslių sienelių elastingumą
  • Mažina ir naikina uždeginius procesus organizme

Negaunant reikalingo kiekio peptidų, ląstelėje lėtėja baltymų sintezė. Organizme pasileidžia senėjimo procesas ir su juo susijusios lėtinės ligos.

Kokia yra Peptidų nauda grožiui?

Žmonės yra linkę išleisti dideles pinigų sumas kosmetikos priemonėms, kurių reklamos ar pakuotės žada puikų efektą, tačiau dažnai  gerai nepasidomi, ar jose esančios medžiagos iš tiesų veiksmingos,kokios jų koncentracijos ir pan. Odos senėjimas priklauso nuo keleto pagrindinių veiksnių: streso, gyvenimo būdo, UV spindulių, klimato sąlygų, jų kaitos, mitybos. Bėgant metams, oda netenka drėgmės, praranda elastingumą, tampa šerpetota, atsiranda raukšlelės. Nors šie procesai yra natūralūs ir neišvengiami, juos pristabdyti galima mažos molekulinės masės peptidais. Kadangi į kosmetikos gamybą peptidai patenka kaip sintetinės molekulės, jos sukuriamos laboratorijose. Specialistai tikina, kad sintetiniai peptidai net pranašesni, nes juos galima paruošti taip, kad jie padėtų pasiekti norimą efektą, pavyzdžiui, lygintų raukšles, minkštintų odą ir pan. Sintetiniai peptidai sėkmingai naudojami gaminant daugelį naujausių kosmetikos priemonių, kurios užtikrina kokybišką odos priežiūrą. Kosmetika, kurios sudėtyje yra peptidų, veikia gyvas ląsteles ir netgi senėjančioje odoje skatina jų regeneracijos procesus, identiškus vykstantiems jaunoje odoje. Taigi pasirinkus patikimų gamintojų produktus ir reguliariai juos naudojant odą galima apsaugoti nuo žalingo aplinkos poveikio bei raukšlių. Ji bus lygesnė ir atrodysite jauniau.  Tam kad peptidų poveikis būtų akivaizdžiai pastebimas, vien kremo nepakanka. Reikia maitinti organizmą iš vidaus ir naudoti skirtingus peptidinių bioreguliatorių kompleksus. Siekiant tinkamo rezultato, būtina sureguliuoti ir savo mitybą.

Grožio kabinete yra atliekamos spec.peptidų įvairos tiek injekcinės ,tiek klasikinės kometologijos inovatyvios procedūros, klientai tai vertina labai teigiamai !

catsand-tots nuotraukaaaa

Nėra jokių produktų krepšelyje.

-15% nuolaida pirmam užsakymui
Prenumeruokite dabar, kad gautumėte nemokamą nuolaidos kupono kodą. Nepraleiskite progos!
    PRENUMERUOTI
    Ne, ačiū