Lūpų priežiūra

Lūpos – jautriausias ir lengviausiai  išorės veiksnių pažeidžiamas organas. Lūpos neturi apsauginio ragėjančio sluoksnio, jų paviršiuje nėra ir prakaito bei riebalų liaukų. Taip pat lūpos beveik neturi melanino – natūralaus odos pigmento, kuris padeda apsisaugoti nuo žalingų saulės spindulių.

Geriausios priemonės lūpų priežiūrai

Todėl lūpos yra ypač jautrios išorinės aplinkos faktoriams , pvz. žiemos šalčiams, saulės spinduliams, vėjui, sausam aplinkos orui . Pabuvus tokioje aplinkoje lūpos labai greitai išsausėja, ima skeldėti, o tada prasideda uždegimas, įskilimai ima perštėti.

Lūpos išduoda ir bendrą Jūsų organizmo savijautą bei įpročius: Jeigu esate peršalusios ar gripuojate, visa tai atsispindės ir Jūsų lūpose. Jei nesuvartojote reikiamo vandens kiekio, lūpos apie tai bylos , jei trūksta Vitamino B, ar vargina mažakraujystė  lūpų kampučiai bus  skausmingi, su žaizdelėmis.

Jos nesveikuos ir nuo Jums netinkamo maisto, prastos kosmetikos ir nuolatinio rūkymo. O kur dar mūsų keisti įpročiai kramtyti, laižyti lūpas ir pan.

Vienas svarbiausių Jūsų geros savijautos faktorių  yra pakankamas vandens kiekis !

 Rekomendacijos :

  • Vanduo būtinas mūsų organizmo drėkinimui ne tik vasarą, bet ir žiemą, tad nepamirškite išgerti bent 1,5 litro vandens per dieną.
  • Rekomenduojama pastoviai palaikyki  lūpų drėgmę, naudojant   lūpų kremą ar balzamą.

Rekomenduojama rinktis drėkinamąsias ir maitinamąsias priemones vitaminais A , D,  E su taukmedžio sviestu, alaviju, simonsijų aliejumi, lanolinu, keramidais.

 

  • Prieš miegą būtinai švariai nuvalykite lūpas, kaip ir viso veido odą. Tam puikiai tiks įprastas kosmetinis pienelis arba geros kokybės augalinis aliejus. Švarias lūpas nakčiai patepkite lūpų kremu ar balzamu.
  • Stenkitės atsisakyti įpročio kramtyti lūpas ar plėšyti sausos odos atplaišėles, tam tiks gerai nušveisti lūpas spec.šveitikliu skirtu lūpoms, o jei tokio neturite, galite panaudoti namų sąlygomis padaryto šveitiklio ( manų ar kukūruzų kruopas sumaišyti su aliejumi ), po šveitimo lūpas rekomenduojama prisotinti lūpų kremu ar kauke.

Nėra jokių produktų krepšelyje.

-15% nuolaida pirmam užsakymui
Prenumeruokite dabar, kad gautumėte nemokamą nuolaidos kupono kodą. Nepraleiskite progos!
    PRENUMERUOTI
    Ne, ačiū