Maisto netoleravimo testas – paprasčiausias būdas rūpintis sveikata

MAISTO NETOLERAVIMO TESTAS

Tai maisto produktų tinkamumo tyrimo metodas, kurio metu nustatoma, kaip į skirtingus maisto produktų ektraktus reaguoja Imunoglobulino G klasės antikūnai.

Tyrimo metu nustatomi reakcijų jautrumo tipai – nuo neutralių ar mažiausiai kraujo ląsteles pažeidžiančių reakcijų iki grėsmingų, įspėjančių, jog vienas ar kitas produktas visiškai netinka organizmui.

KAIP TAI VEIKIA?

Esant sveikai organizmo medžiagų apykaitai, baltymai yra išskaidomi iki aminorūgščių. Imuninė sistema atpažįsta šias amino rūgštis, jas naudoja virškinimo procesuose ir į jas nereaguoja. 

Tačiau, dėl fermentų trūkumo ar kitų su sveikata susijusių problemų, neišskaidytiems baltymams patekus į kraują, organizmas mano, kad šie baltymai yra įsibrovėliai, puolantys mūsų organizmą. 

Imuninė sistema pradeda kovą su puolančiais baltymais gamindama IgG antikūnus. 

Šis procesas dažnai sukelia uždegimą, kuris, savo ruožtu, gali sukelti daug įvairių neigiamų simptomų ir skatinti lėtinių ligų atsiradimą.

Kada nežinote maisto produktų, kuriems esate jautrūs, ir toliau juos vartojate, medžiagų apykaita patenka į užburtą ratą. Kuo daugiau  vartojate maisto produktų, kurių Jūsų organizmas netoleruoja, tuo daugiau nesuvirškintų baltymų patenka į  kraują, tuo daugiau uždegimų atsiranda. Vienintelis būdas išeiti iš šio užburto rato – nustatyti maisto produktus, kurių netoleruoja Jūsų organizmas ir pašalinti juos iš mitybos raciono.

KADA REKOMENDUOJAMA ATLIKTI TESTĄ?

Dažnai, net moderniausia diagnostinė aparatūra nenustato negalavimo priežasties ir gydomi tik ligos simptomai.

Tai – ne išeitis. Reikia surasti ir šalinti pačią negalavimo priežastį.
Testą rekomenduojame atlikti norintiems numesti svorio, sustiprinti imuninę sistemą, atsikratyti lėtinių ligų, sureguliuoti medžiagų apykaitą, normalizuoti žarnyno mikroflorą. 

Taip pat nėščioms, maitinančioms ar besiruošiančioms tapti mamomis moterims bei vaikams, kenčiantiems ne tik nuo alergijų, bet ir kitų lėtinių patologijų. 

Išsitirti rekomenduojama ir tada, jeigu Jus vargina:

  • virškinimo sistemos sutrikimai – pilvo pūtimas, diegliai, pykinimas, vėmimas, vidurių užkietėjimas ar viduriavimas, pabrinkimai, apetito ir svorio kontrolės problemos;
  • kvėpavimo sistemos sutrikimai – sloga, sinusitas, astma;
  • judėjimo sistemos sutrikimai – artritas, sąnarių skausmai, raumenų spazmai ar silpnumas;
  • nervų sistemos sutrikimai – galvos skausmai, migrena, dėmesio sutrikimai, nerimas, depresija, nuovargis ar hiperaktyvumas;
  • odos problemos – bėrimai, niežulys, egzema, atopinis dermatitas, žvynelinė.

KODĖL VERTA RINKTIS “IAMFOODTEST” MAISTO NETOLERAVIMO TESTĄ?

„IAMFOODTEST“ maisto netoleravimo testas yra paremtas modifikuotos netiesioginės imunofluorescencijos metodu, taikant naujausią in vitro mikrogardelių technologiją.

  • Testas atliekamas naudojant inovatyvią technologiją – mikrogardelę, kurią sudaro 220 skirtingų maisto ir jo priedų ekstraktų, 5 standartai ir kontrolinis mėginys;
  • Šis metodas yra pusiau kiekybinis, todėl testo metu gaunami rezultatai yra tikslesni lyginant su maisto netoleravimo testais, kurie nustato tik kolorometrinį intensyvumo pokytį;
  • Mikrogardelės technologija pagrįstas metodas leidžia gauti tikslius rezultatus naudojant ypač mažą kiekį kraujo mėginio (testui reikia tik 4 μL kraujo serumo) todėl tinka ir kapiliarinis kraujas (iš piršto).

„IAMFOODTEST“ – patogus, saugus, lengvai naudojamas maisto netoleravimo testas, atliekamas naudojant „Microarray Scanning Technology“ metodą, kuris yra laikomas vienu pažangiausių ir patikimiausių mokslinių metodų maisto netoleravimui nustatyti.
Tereikia vieno kraujo lašo norint atlikti „IAMFOODTEST“ maisto netoleravimo testą.

Kaip tinkamai paimti kraujo mėginį?

Maisto netoleravimo testas – BASIC

Maisto netoleravimo testas – EXPERT

Maisto netoleravimo testas – PREMIUM

Nėra jokių produktų krepšelyje.