Dr.OHHIRA® gerosios bakterijos STANDARD

26,0046,00

12 rūšių probiotinių kultūrų + 3 metus fermentuoti augalai

Išvalyti

Dr.OHHIRA® STANDARD FORMULA 3 metus fermentuotas gerųjų bakterijų kompleksas

Gaminama natūraliai fermentuojant, nenaudojant terminio apdorojimo.

  • 28,5 mln. KFV – 12 rūšių gerųjų bakterijų (angl.PRObiotics): LactobacillusBifidobacteriumS.thermophilus
  • Maistinės skaidulos (angl.PREbiotics): daržovės, vaisiai, uogos, grybai, jūržolės
  • Biogeniniai metabolitai (angl.POSTbiotics): organinės rūgštys, enzimai, polifenoliai

Pakuotėje yra:

  • 30 kapsulių po 570 mg / Grynasis kiekis: 17,1 g
  • 60 kapsulių po 570 mg / Grynasis kiekis: 34,2 g

Vartojimas

Suaugusiems ir vaikams (nuo 3 metų, dėl užspringimo rizikos) rekomenduojama vartoti po 1-2 kapsules per dieną, užsigeriant vandeniu, geriausiai vakare.

Tinka vartoti tiek nėštumo, tiek žindymo periodu.

GEROSIOS BAKTERIJOS (angl. PRObiotics)

Lactobacillus, Bifidobacterium, S.thermophilus

2002 m. Pasaulio sveikatos organizacija kartu su Jungtinių Tautų maisto ir žemės ūkio organizacija yra paskelbę oficialų probiotikų apibrėžimą: „Probiotikai – tai gyvi mikroorganizmai, kurie, vartojami tinkamais kiekiais, yra naudingi vartotojo sveikatai“, veikdami ją per virškinamojo trakto mikrobiotą ir tiesiogiai per imuninę sistemą.

Dr.OHHIRA®  formulės sudėtyje yra sinergiškai veikiančių net 12 rūšių gerųjų bakterijų:

BIFIDOBAKTERIJOS (B.breve M-16V, B.infantis M-63, B.longum BB536, B.lactis Bl-04®), LAKTOBAKTERIJOS (L.acidophilus La-14®L.brevis NBRC 3345, L.bulgaricus NBRC 13953, L.casei TO-A, L.fermentum NBRC 3071, L.helveticus NBRC 3809, L.plantarum TO-A)S.THERMOPHILUS NBRC 13957

*KFV – koloniją formuojantis vienetas.

Dr.OHHIRA probiotikai


MAISTINĖS SKAIDULOS (angl. PREbiotics)

Fermentuotos daržovės, vaisiai, uogos, jūržolės, dumbliai ir grybai

Maistinės skaidulos arba skaidulinės medžiagos – tai augalinės kilmės angliavandeniai, t.y. maistinė gerųjų žarnyno bakterijų medžiaga, padedanti jiems greičiau įsitvirtinti žarnyne ir sudaranti geras sąlygas jų mitybai. Šių medžiagų žmogaus plonoji žarna nevirškina ir neįsisavina, jas skaldo storosios žarnos mikroflora. Skirtingoms bakterijų padermėms reikalingas skirtingas skaidulinis maistas.

Į fermentuoto augalinio ekstrakto OM-X® sudėtį įeina natūraliai Japonijos gamtoje užaugę augalai, turtingi mikroelementais, mineralais ir vertingomis maistinėmis medžiagomis:

  •  vaisiai ir uogos – slyvos, kininiai ožerškiai, skiautėlapių fikusų vaisiai, šilauogės, raudonosios vaškuonės, kvapiųjų citrinmedžių vaisiai
  •  dumbliai Laminaria ir Undaria bei jūržolės Hijiki
  •  grybai – valgomasis dantenis (šiitake), kuokštiniai sėdžiai (maitake), braziliškas agarikas

 

Ingredientų gausa ir įvairovė užtikrina, kad bus pasirūpinta maistu, tinkančiu skirtingoms bakterijų padermėms.


BIOGENINIAI METABOLITAI (angl. POSTbiotics)

trumpos grandinės riebalų rūgštys, organinės rūgštys, peptidai, polifenoliai

Biogeniniai metabolitai – tai mažos molekulinės masės medžiagos, susiformavusios bakterijų metabolizmo metu: kuomet bakterijos virškina skaidulas ir netirpius angliavandenius ir gamina sveikatą reguliuojančius ir įtakojančius komponentus:

  • trumpos grandinės riebalų rūgštis (acetatą, propionatą, butiratą)
  • organines rūgštis (įskaitant fulvinę rūgštį)
  • maistines medžiagas ir vitaminus: B grupės vitaminus, vitaminą K, ir amino rūgštis
  • neurotransmiterius: serotoniną, norepinefriną, dopaminą
  • antimikrobinius peptidus (AMP)
  • antioksidantus
  • vandenilio peroksidą

Dr.OHHIRA® formulės sudėtyje yra daugiau kaip 400 biogeninių metabolitų, t.y. medžiagų, susiformavusių fermentuojant pieno rūgšties bakterijasTai:

  • 215 peptidų
  • 59 organinės rūgštys (įskaitant trumpos grandinės riebalų rūgštis ir fulvinę rūgštį)
  • 36 amino rūgštys
  • 43 lipidai
  • 19 sacharidų
  • 14 steroidų
  • 10 nukleino rūgščių
  • 9 polifenoliai
  • 3 terpenai

UNIKALUS 3 METŲ GAMYBOS PROCESAS

Dr.OHHIRA® formulė yra gaminama natūralios fermentacijos būdu, nenaudojant termiško apdorojimo. Taip yra išsaugomos gyvos probiotinės kultūros, vertingos maistinės medžiagos iš augalinės kilmės ingredientų.

Šis tradicinis japonų gamybos būdas suteikia produktui išskirtinių savybių:

  • Ilga fermentacija natūralioje temperatūroje užtikrina pačių stipriausių bakterijų išlikimą.
  • Produkto brandinimas natūralioje, t.y. kiekvienam sezonui būdingoje, temperatūroje garantuoja bakterjų atsparumą temperatūrų svyravimui, kad užtikrina ilgesnį produkto galiojimo laiką.
  • 3 metus trunkanti fermentacija ir brandinimas pakeičia augalinių ingredientų savybes, kas lemia gerą produkto toleravimą.

Fermentacija ir brandinimas

► Ištisus metus natūraliai Japonijos gamtoje augantys augalai renkami ir dedami į specialias talpas. Vienerius metus jie sluoksniuojami ir nuolat maišomi, kol palaipsniui virsta vientisa tiršta mase.

► Fermentacijai paspartinti pridedama pieno rūgšties bakterijų, priklausančių Lactobacillus, Bifidobacterium ir S.thermophilus šeimoms. Masė toliau brandinama anaerobinėmis sąlygomis dar 2 metus.

Dr.OHHIRA probiotikai

► Fermentacijos procesas atkartoja natūralius žmogaus virškinimo sistemos procesus: probiotinės kultūros, virškindamos skaidulines medžiagas, gamina postbiotinius metabolitus.