DIEGO DALLA PALMA Kelioninis odos priežiūros rinkinys

31,94

Liko tik 1

DIEGO DALLA PALMA Kelioninis odos priežiūros rinkinys

Šis normaliai odai skirtas kelioninis odos priežiūros rinkinys yra puikus pasirinkimas norintiems rūpintis oda net ir kelionių metu. Atrinkti produktai patenkins odos poreikius: nuo efektyvaus valymo iki intensyvaus drėkinimo:
  • RVB LAB Microbioma 3 in 1 micelinis veido pienelis (75 ml)
Šis micelinis pienelis efektyviai pašalina nešvarumus ir ilgalaikį makiažą, drėkina odą, o sudėtyje esantys probiotikai ir prebiotikai apsaugo natūralią odos mikrobiomą. Be kvapiųjų alergenų, puikiai tinka kasdieniam naudojimui kelionėse.
  • Diego Dalla Palma šviesinantis fermentinis veido šveitiklis su vaisių fermentais ir bananais (75 ml)
Tai šveitiklis su smulkiomis šveičiamomis dalelėmis ir vaisių fermentais, kuris veiksmingai valo odą, suteikia jai švytėjimo. Tinka visų tipų odai, įskaitant jautrią. Rekomenduojama naudoti kartą ar du per savaitę, kad oda kelionėse atrodytų gaivi ir spindinti.
  • RVB LAB Microbioma drėkinantis veido tonikas su hialurono rūgšties mikrodalelėmis (75 ml)
Tai tonikas su hialurono rūgštimi, kuris intensyviai drėkina ir nepažeidžia apsauginių funkcijų. Be alkoholio, konservantų ir be kvapiklių, todėl tinka jautriai odai.
  • DR. Althea Premium Intensive Essence for Mask, intensyviai drėkinantis serumas (20 ml)
Šis serumas skirtas intensyviam drėkinimui ir odos atgaivinimui. Gali būti naudojamas vienas, prieš kremą ar kaip pagrindas prieš kaukę.
Kodėl verta įsigyti šį rinkinį?
Tinka kelionėms dėl patogaus dydžio.
Kiekvienas produktas pritaikytas skirtingiems odos poreikiams.
Natūralūs ingredientai užtikrina švelnią ir efektyvią priežiūrą.