Algotherm Ocean Hydra [aqua] Resource veido gelis, 50 Ml

33,50

Turime

Lengvos ir gaivios tekstūros gelis ramina odą ir suteikia ilgalaikį drėkinimą. Oda tampa spindinti ir gaivi.

Kategorijos: ,

Algotherm Ocean Hydra [aqua] Resource veido gelis, 50 Ml

Privalumai:

  • Raudonieji dumbliai: ekstraktas iš raudonųjų dumblių Chondrus Crispus, kuris gyvena ekstremaliomis sąlygomis giliuose vandenyse, suteikia akimirksniu gilų drėkinimą ir apsauginę plėvelę odai.
  • HA-Like Active: HA-Like* yra jūrinė hialurono rūgštis, kurios molekulinė struktūra panaši į odos hialurono rūgštį. Suteikia visapusišką odą tobulinantį poveikį.

85% ingredientų yra natūralios kilmės.

Veikliosios medžiagos:

  • HA-LIKE* Active – į hialurono rūgštį panaši rūgštis yra novatoriškas kosmetikos ingredientas, įkvėptas hialurono rūgšties savybių, tačiau pasižymintis unikaliomis savybėmis. Sukurta imituoti drėkinamąjį ir putlinantį hialurono rūgšties poveikį, ši medžiaga siūlo įdomią alternatyvą, pagerinančią galimybę prasiskverbti į viršutinius odos sluoksnius ir skatinti gilų drėkinimą. Į hialurono rūgštį panaši rūgštis ant odos paviršiaus sudaro lengvą, elastingą plėvelę, kuri padeda palaikyti hidrataciją ir tuo pačiu suteikia greitą išlyginamąjį poveikį. Drėkinančios savybės padeda sumažinti dehidratacijos požymius ir pagerina odos elastingumą, todėl oda tampa švelni ir elastinga.

* Hialurono rūgšties ekvivalentas

  • Raudonieji jūros dumbliai – Chondrus Crispus, dar žinomas kaip airiškas jūros dumblis, dėl savo drėkinančių ir maitinančių savybių yra vertingas kosmetikos ingredientas. Turtingas vitaminų, mineralų ir mikroelementų, padeda palaikyti odos drėgmės balansą, skatina minkštą, lygią tekstūrą. Jo priešuždegiminės ir antioksidacinės savybės padeda nuraminti sudirginimą ir apsaugoti odą nuo išorinių agresorių. Skatindamas ląstelių regeneraciją, Chondrus Crispus taip pat padeda pagerinti odos elastingumą ir stangrumą, suteikdamas spindinčią, atgaivintą veido spalvą. 

Naudojimas: tepkite ant veido ir kaklo. Masažuokite, kol visiškai įsigers (ryte/vakare).

Sudėtis:

Aqua (water) / Eau, Glycerin, Caprylic/capric Triglyceride, Propanediol, Isononyl Isononanoate, Dicaprylyl Carbonate, Butylene Glycol, Kappaphycus Alvarezii Extract, Chondrus Crispus Extract, Maris Aqua (sea Water) / Eau De Mer, Malva Sylvestris (mallow) Extract, Sodium Hyaluronate, Tocopherol, Helianthus Annuus (sunflower) Seed Oil, Pentylene Glycol, Oleyl Erucate, Peg-8, Parfum (fragrance), Caprylyl Glycol, Sodium Polyacrylate, Sodium Chloride, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Ci 42090 (blue1), Trimethylbenzenepropanol.