VITAMINO C NAUDA ODAI

Vitaminų C ir E teigiamas poveikis visų pirma siejamas su žalingo saulės spindulių poveikio odai švelninimu. JAV mokslininkų atliktas tyrimas pagrindė apsauginį šių vitaminų poveikį nuo saulės.  Nustatyta, kad vitaminas C gali padėti išvengti per ilgo buvimo saulėje įtakos odos vėžio rizikos padidėjimui. 400 mg vitamino E per dieną gali ne tik sumažinti neigiamą saulės spindulių įtaką, bet ir teigiamai veikia bendrą odos būklę bei gerina jos tekstūrą. C ir E vitaminai turi antioksidacinių savybių, todėl mažina laisvųjų radikalų bei taršos sukeliamą neigiamą poveikį. Būtent laisvųjų radikalų įtaka yra siejama su raukšlių atsiradimu. Vitaminas C stimuliuoja odai svarbaus kolageno gamybą.

Pasak garsaus  biochemijos ir farmakologijos daktaro Danne Montegju Kingo, Vitaminas C – tai fibroblasto ląstelės „ bosas“, kuris yra tikras kologeno gamybos fabrikas.

Be askorbo rūgšties ( vit C) fabrikas užsidaro, konvejerio juostos (peptidai) priverstos sustoti, kologenas daugiau negaminamas. Vitaminą C būtina gerti ir užtepti, esant lokaliam senatvės sindromui, kai kologeno sumažėja, kai oda nebespindi ir yra netolygios spalvos.

Procedūros su vitaminu C  garantuoja greitą ir iškart matomą gerą rezultatą !

Nėra jokių produktų krepšelyje.

-15% nuolaida pirmam užsakymui
Prenumeruokite dabar, kad gautumėte nemokamą nuolaidos kupono kodą. Nepraleiskite progos!
    PRENUMERUOTI
    Ne, ačiū