Intensyvios šviesos impulso procedūra (IPL)

IPL – intensyvios impulsinės šviesos terapija medicininiu aparatu, kuri atjaunina veido, kaklo, dekolte odą, mažina pigmentaciją, spuogų sukeltus odos spalvos pakitimus, raudonį, kraujagyslines dėmes, nepageidaujamą veido ir kūno plaukuotumą.

IPL procedūra atliekama:

  • Įvairaus amžiaus moterims ir vyrams;
  • Saulės poveikio pažeistai odai;
  • Plaukų šalinimui;
  • Odos jauninimui;
  • Išsiplėtusioms kraujagyslėms;
  • Pakitusiai pigmentacijai, senatvinėms dėmėms naikinti;
  • Atsiradusiems odos spalvos pakitimams naikinti.

IPL procedūros privalumai:

Lankstumas: vienu aparatu galima gydyti keletą problemų;

Efektyvumas: daugeliu atvejų rezultatai ne prastesni, o dažnai geresni nei lazerio;

Didesnis saugumas: švelnesnis šviesos šaltinis;

Priežiūra: patikimumas ir paprastumas;

Trukmė: trumpesnės procedūros;

Greiti rezultatai.

Demalux IPL

Šis daugiafunkcinis lazeris skirtas tiek veido odos atjauninimui, taikant pulsinės šviesos režimą, tiek dermatologinėms procedūroms, pavyzdžiui, saulės pažeistos odos skaistinimui,  pigmentinių dėmių šalinimui, aknės bėrimų bei randų gydymui. Įrenginys turi integruotą skirtingų bangų ilgių sistemą, skirtą įvairių problemų sprendimui – kaip veido kapiliarų gydymui, raudonio gydymui, kuperozės, rožinės gydymui. Jis taip pat gali būti naudojamas ir estetinėms procedūroms atlikti – plaukelių šalinimui, strazdanų šalinimui, fotoatjauninimui. Beje, tai dar ne viskas – naujasis Dermalux IPL  taikomas ir šviesos terapijai bei natūralaus kolageno gamybos skatinimui. Dėl šių savybių tai unikaliausia priemonė įvairioms odos problemoms spręsti ir visa tai galima atlikti vieno įrenginio pagalba!

Kaip vyksta procedūra?

Atliekamas kruopštus demakiažas. Akys apsaugomos specialiais apsauginiais akiniais. IPL aplikatorius priglaudžiamas prie odos, atliekami  lazerio impulsai, kurių metu jaučiama šiluma ar šiluminis dilgčiojimas. Lazerio aplikatorius perkeliamas į gretimą plotą, ir taip kartojama, kol bus paveikta visa norima zona.

Ko tikėtis po procedūros?

Po procedūros oda paraus, bus jaučiamas šilumos pojūtis, kuris palaipnsiui nurims ir praeis raudonis. Paraudimas ir šilumos jutimas po procedūros yra normalios tikėtinos odos reakcijos, kurios praeis per keletą valandų. Jeigu odos plote buvo pigmentinių dėmių, atlikus procedūrą, jos keletui dienų dar labiau išryškės, patamsės ir tik vėliau pradės nykti. Odos pagerėjimas atsiras po 72 valandų, po kiekvieno seanso vis labiau pagerindamas odos būklę ir kokybę. Kai kuriais atvejais po procedūros gali atsirasti lengvas skruostikaulių patinimas, kuris tęsiasi kelias dienas ir atslūgsta.

Kiek procedūrų man reikės?

Fotorejuvenizacijai/ fotoatjauninimui  lazeriu reikalingas procedūrų kursas, priklausomai nuo problemos bei amžiaus. Po procedūrų kurso odos spalva sulygėja, suaktyvėja odos kraujotaka, pagerėja kolageno sintezė, skatinama odos natūrali regeneracija (atsijauninimas). Dėl šių priežasčių rekomenduojamas 2-3 procedūrų kursas, norint pašalinti pigmentines dėmes ir atjauninti odą. Procedūra efektyviai atstato odos senėjimo požymius. Vėliau gali būti atliekamos palaikančios procedūros, poreikiui atsiradus ar raukšlių/pigmento prevencijai.

Kaip dažnai reikia kartoti gydymą ir kiek laiko trunka poveikis?

Procedūrų skaičius yra labai individualus kiekvienam klientui. Jis priklauso nuo odos problemos ir jos sunkumo, taip pat nuo individualių kūno savybių bei bendros sveikatos būklės, odos pigmentų ypatumų ir kitų faktorių.

Norint pasiekti optimaliausią rezultatą, gali prireikti iki 3-5 procedūrų, atliekant intervalu kas 4-6 savaites. Pabaigus procedūrų kursą, gali reikėti palaikomosios procedūros po 6 mėnesių. Rezultatų sėkmei įtaką gali daryti papildomi faktoriai, kaip asmeninės organizmo savybės, sveika, subalansuota mityba, gyvenimo būdas ir tinkama rutininė odos priežiūra.

VEIDO IR KŪNO ODOS FOTOATJAUNINIMAS LAZERIU

Tai metodika amžinių odos pakitimų korekcijai, kurie atsiranda dėl sumažėjusios kolageno gamybos. Inovatyvus būdas, skirtas atjauninti veido, krūtinės ir plaštakų odą. Šiuo metodu pašalinamos dėl saulės poveikio atsiradusios pigmentinės dėmės – saulės, amžiaus dėmės, strazdanos. IPL pulsine šviesa pašalinamos pigmentinės dėmės, lazerio impulsais yra stimuliuojamos kolageno ir elastino skaidulos, vyksta fotoatjauninimas, oda lygėja  ir atjauninama.

Fotoatjauninimo metodu sulyginama odos spalva, pagerinama odos struktūra, lazerio spindulio energijos dėka pašalinamos pigmentinės dėmės – atstatoma tolygi jaunos odos spalva, stimuliuojama kolageno sintezė. Oda tampa stangresnė, lygi ir skaisti.

Atjauninimas lazeriu yra neinvazinė odą tausojanti procedūra, be grubių dermos sluoksnio pažeidimų ar traumavimo. Jos metu nėra pašalinamas viršutinis odos sluoksnis, o lazerio pulsais tiesiogiai stimuliuojami fibroblastai, kurie skatina elastino ir kolageno produkciją. Tokiu būdu sintezuojamas naujas kolagenas, vyksta odos atjauninimas.

Nėra jokių produktų krepšelyje.

-15% nuolaida pirmam užsakymui
Prenumeruokite dabar, kad gautumėte nemokamą nuolaidos kupono kodą. Nepraleiskite progos!
    PRENUMERUOTI
    Ne, ačiū