-25%

Diego Dalla Palma Recurface Bright C Vitamin C Essence Serum, šviesinantis serumas su 7% vitaminu C, 75 ml

Original price was: 43,00€.Current price is: 32,25€.


Sutaupote: 10,75

ai intensyvus šviesinantis serumas su antioksidantais, kuris suteikia odai spindesio, suvienodina veido spalvą, mažina raukšlių matomumą ir kitus senėjimo požymius.

Diego Dalla Palma Recurface Bright C Vitamin C Essence Serum, šviesinantis serumas su 7% vitaminu C, 75 ml

Tai intensyvus šviesinantis serumas su antioksidantais, kuris suteikia odai spindesio, suvienodina veido spalvą, mažina raukšlių matomumą ir kitus senėjimo požymius. Patentuota formulės sudėtinė dalis ir trijų tipų stabilizuotas vitaminas C apsaugo odą nuo neigiamų laisvųjų radikalų poveikio. Tinka visų tipų odai, ypač tiems, kurie siekia šviesesnės veido spalvos ar sumažinti hiperpigmentaciją.

Privalumai:

  • Sudėtyje yra 3 skirtingos stabilizuoto vitamino C formos: (natrio askorbilo fosfatas, 3-0-etilaskorbo rūgštis, askorbilo tetraizopalmitatas), kurios pasižymi galingomis antioksidacinėmis savybėmis ir veikdamos kartu sinergiškai kovoja su senėjimo požymiais.
  • Didelės molekulinės masės hialurono rūgštis drėkina ir vizualiai lygina odos paviršių.
  • Pantenolis (provitaminas B5) drėkina ir regeneruoja odą.
  • Patentuota formulės dalis (Anti-pollution System) sukuria nematomą plėvelę, kuri riboja teršalų (smogo, sunkiųjų metalų, mikrodalelių) sukibimą su oda, apsaugo nuo laisvųjų radikalų ir kitų aplinkos veiksnių poveikio.
  • 7% vitamino C koncentracija šviesina veido odą ir mažina tamsių dėmių matomumą.
  • Skatina kolageno gamybą, padidina odos elastingumą ir stangrumą, suteikia jaunatvišką išvaizdą.
  • Atgaivina blyškią odą, suteikia spindesio ir sveiką švytėjimą pavargusiai odai.

Naudojimas:

Tepkite nedidelį kiekį serumo ant švarios ir tonizuotos odos. Švelniai masažuokite į veidą ir kaklą, kol visiškai įsigers. Naudokite ryte ir/ar vakare geriausiems rezultatams pasiekti.

Aqua (Water), Sodium Ascorbyl Phosphate, 3-0-Ethyl Ascorbic Acid, Sodium Hyaluronate, Biosaccharide Gum-4, Panthenol, Citric Acid, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol, Ascorbyl Tetraisopalmitate.