Algotherm Ocean Spa [softening] drėkinantis kūno aliejus, 100 Ml

27,50

Turime

Raminantis ir minkštinantis kūno aliejus, kuriame gausu nepakeičiamųjų riebalų rūgščių ir sterolių, todėl puikiai tinka masažui. Jis intensyviai drėkina odą bei suteikia komforto jausmą.

Algotherm Ocean Spa [softening] drėkinantis kūno aliejus, 100 Ml

Privalumai:

  • Laminaria dumbliai: užtikrina gerą drėkinimą, skatina ląstelių deguonies suvartojimą ir padeda kovoti su raumenų nuovargiu.
  • Gvajakolis: turi priešuždegiminių ir antioksidacinių savybių, skatina ląstelių atsinaujinimą.

98% ingredientų yra natūralios kilmės.

Veikliosios medžiagos:

  • Guaiazulenas – kosmetinė medžiaga, vertinama dėl savo priešuždegiminių ir raminančių savybių. Natūraliai esantis mėlynųjų ramunėlių eteriniame aliejuje, jis padeda sumažinti paraudimą ir sudirginimą, nes ramina jautrią, reaktyvią odą. Šalia priešuždegiminio poveikio, guaiazulenas turi antioksidacinių savybių, kurios apsaugo odą nuo aplinkos agresijos ir oksidacinio streso. Tai taip pat padeda sustiprinti odos barjerą, skatina optimalų odos drėkinimą. Dėl šių privalumų guajazulenas padeda išlaikyti subalansuotą, nuramintą veido odą.
  • Laminaria Ochroleuca – rudieji jūros dumbliai, kuriuose gausu būtinų mineralų, vitaminų ir polisacharidų, kurie prisideda prie gilaus ir ilgalaikio odos drėkinimo. Jo antioksidacinės ir priešuždegiminės savybės padeda apsaugoti odą nuo žalingo aplinkos poveikio ir ramina sudirginimą. Skatindamas mikrocirkuliaciją ir ląstelių metabolizmą, Laminaria Ochroleuca padeda pagerinti odos tekstūrą ir sumažinti senėjimo požymius. Jis taip pat žinomas dėl savo stangrinamojo poveikio.

Naudojimas: tepkite ant kūno. Idealiai tinka masažui.

Sudėtis:

Caprylic/capric Triglyceride, Prunus Amygdalus Dulcis (sweet Almond) Oil, Helianthus Annuus (sunflower) Seed Oil, Parfum (fragrance), Guaiazulene, Laminaria Digitata Extract, Tocopherol, Tocopheryl Acetate.