Naujiena!

M2 Beautè Eyelash Activating Serum intensyvaus poveikio blasktienų augimą skatinantis serumas, 4 ml

134,00

Liko tik 2

Aktyvaus poveikio kosmetinė priemonė, skirta silpnų, retų ir trumpų blakstienų stiprinimui bei atauginimui.

M2 Beautè Eyelash Activating Serum intensyvaus poveikio blasktienų augimą skatinantis serumas, 4 ml

Aktyvaus poveikio kosmetinė priemonė, skirta silpnų, retų ir trumpų blakstienų stiprinimui bei atauginimui. Formulė sukurta remiantis naujausiais medicinos ir biocheminiais atradimais – inovatyvus „Activating Complex“ efektyviai stimuliuoja tiek aktyvius, tiek neaktyvius blakstienų svogūnėlius. Reguliariai naudojant jau po kelių savaičių galima pastebėti stipresnes, ilgesnes blakstienas, o optimalus rezultatas pasiekiamas per 6-8 savaites. Be hormonų, parabenų ir silikono.

Tinka nešiojantiems kontaktinius lęšius.

KAIP VEIKIA
Iki 50% tankesnės blakstienos – aktyviosios medžiagos stimuliuoja tiek aktyvias, tiek neaktyvias blakstienų šaknis, todėl iš jų išauga didesnis skaičius plaukelių ir blakstienos ne tik tampa ilgesnės, bet ir tankesnės.
Iki 50% ilgesnės blakstienos – aktyviosios medžiagos stiprina blakstienas, todėl jos tampa ilgos ir ilgiau neiškrenta. L-arginino peptidai stimuliuoja augimą ir maitina šaknis. Vitaminas B7 skatina augimą ir skatina nusilpusių blakstienų atsistatymą.
Iki 50% ryškesnės blakstienos – sveikos blakstienos atauga natūraliai sodresnės spalvos.
Drėkina ir puoselėja – glikozaminoglikanai ir hialurono rūgštis padeda palaikyti drėgmę, kuri yra reikšminga sukuriant palankią terpę sveikų blasktienų augimui. PRODEW500 kompleksas ir provitaminas B5 gerina ir palaiko blakstienų kokybę.
NAUDOJIMAS
Tepti viršutinių blakstienų augimo liniją vakare, prieš tai kruopščiai nuvalius makiažą ir nešvarumus. Rezultatai pastebimi tik naudojant reguliariai.

INCI: AQUA, PHENOXYETHANOL, C12-15 ALKYL BENZOATE, CAPRYLYL GLYCOL, TRIETHANOLAMINE, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, PANTHENOL, BIOTIN, ALCOHOL, NORBIMATOPROST, SODIUM PCA, SODIUM LACTATE, ARGININE, SODIUM HYALURONATE, ASPARTIC ACID, PCA, SODIUM PHOSPHATE, GLYCINE, ALANINE, SERINE, HYDROLYZED GLYCOSAMINOGLYCANS, VALINE, ISOLEUCINE, PROLINE, THREONINE, HISTIDINE, PHENYLALANI