Naujiena!

ANNA LOTAN C – White Ypač lengvos tekstūros kremas- gelis SPF50+, 50ml

43,50

Liko tik 1

Lengvos, neriebios, gelinės tekstūros kremas su naujausios kartos UV filtrais.

ANNA LOTAN C – White Ypač lengvos tekstūros kremas- gelis SPF50+, 50ml

Lengvos, neriebios, gelinės tekstūros kremas su naujausios kartos UV filtrais. Užtikrina maksimalų apsaugos nuo saulės efektyvumą. Aktyvūs antioksidantai (hidroksiacetofenonu ir vitaminu E), apsaugo nuo laisvųjų radikalų ir UV spindulių. Kremo sudėtyje nėra nanopigmentų, todėl lengvai įsigeria į odą, nepalikdamas balkšvų likučių . Ypač tinka kaip kasdienės priežiūros kremas su apsauga nuo saulės. Kremas – gelis sukurtas „švarios kosmetikos“ principu. Jame nėra parabenų, fenoksietanolio, sulfatų, silikonų, alkoholio ar kvapiklių. Pažangioje apsaugos nuo saulės priemonėje nėra benzofenono-3 arba etilheksilmetoksicinamato. Šioje priemonėje esančios veikliosios medžiagos yra saugios naudoti ne tik žmogui, bet ir nekenksmingos koraliniams rifams ar aplinkai. Nedirginanti ir švelni odos apsauga. Tinka visų tipų odai, tačiau optimaliai tinka jautriai riebiai ar mišriai odai. Dermatologiškai patikrinta.

Dienos metu tepkite kremą ant veido ir kaklo odos, masažuokite kremą, kol susigers. Tepkite kremą storu sluoksniu ir dažnai, kad oda būtų apsaugota. Pakartotinai tepkite po maudymosi.

Aqua (Water), Dibutyl Adipate, C12-15 Alkyl Benzoate, Propanediol, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Triazone, Ethylhexyl Salicylate, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Methylene Bis-Benzotriazolyl Tetramethylbutylphenol, Silica, Capryloyl Glycerin/Sebacic Acid Copolymer, Tocopheryl Acetate, Panthenol, Hydroxyacetophenone, Phenethyl Alcohol, Xanthan Gum, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Caprylhydroxamic Acid, Decyl Glucoside, Lauryl Glucoside, Myristyl Glucoside, Polyglyceryl-6 Laurate, Ethylhexylglycerin, Polyacrylate Crosspolymer-6, Sodium Phytate, Sodium Hydroxide.