Naujiena!

M2 Beautè Eyezone Conditioning Care Complex kondicionuojanti stilizavimo priemonė antakiams ir blakstienoms, 8 ml

49,50

Liko tik 2

Kosmetinė priemonė, skirta kasdieninei silpnų antakių ir blakstienų priežiūrai.

M2 Beautè Eyezone Conditioning Care Complex kondicionuojanti stilizavimo priemonė antakiams ir blakstienoms, 8 ml

Kosmetinė priemonė, skirta kasdieninei silpnų antakių ir blakstienų priežiūrai. Specialus serumas su peptidais stiprina antakius ir blakstienas bei naudojamas kaip stilizavimo priemonė – maitinamasis pagrindas prieš blakstienų tušą arba antakių ryškinimui skirtas priemones. Puikiai papildo intensyvią atstatomąją antakių ir (arba) blakstienų rutiną. Stiprinamasis kompleksas su argininu, vario peptidais, kolagenu ir sojos proteinais efektyviai gerina plaukelių kokybę, saugo nuo ankstyvo plaukelių iškritimo ir lūžinėjimo. Maitinamasis kompleksas su acai uogų ekstraktu, hialurono rūgštimi ir provitaminu B5 suteikia elastingumo, žvilgesio, padeda suvaldyti nepaklusnius plaukelius. Rezultatai matosi per 6-8 savaites. Be hormonų, parabenų ir silikono.
Tinka nešiojantiems kontaktinius lęšius.

KAIP VEIKIA
iki 50% stipresnės blakstienos – stiprinamosios ir maitinamosios medžiagos efektyviai maitina blakstienas, dėl to jos tampa elastingos, žvilgančios. Priemonė gerina blakstienų tušo sukibimą su plaukelių paviršiumi, todėl makiažas geriau atrodo ir ilgiau išlieka.
iki 50% stipresni antakiai – stiprinamosios ir maitinamosios medžiagos efektyviai maitina retėti linkusius antakius, todėl saugo nuo ankstyvo plaukelių iškritimo ir lūžinėjimo. Ilgainiui antakiai tampa tankesni ir ryškesni.
NAUDOJIMAS
Ryte ir (arba) vakare tepti kruopščiai nuvalytas blakstienas ir (arba) antakius. Dienai naudoti prieš makiažo priemones.

INCI: AQUA, PANTHENOL, GLYCERIN, EUTERPE OLERACEA FRUIT EXTRACT, HYDROLYZED COLLAGEN, SODIUM HYALURONATE, ARGININE, CARBOMER, PHENOXYETHANOL, CAPRYLYL GLYCOL, SORBITOL, COPPER TRIPEPTIDE-1, GLYCINE, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, HYDROLYZED SOY PROTEIN