Algotherm Ocean Cleanse 2-in-1 [purifying] valomasis veido šveitiklis, 50 Ml

26,50

Turime

Kreminė tekstūra lengvai pasiskirsto ant odos. Granulės leidžia švelniai ir efektyviai nušveisti veido odą.

Algotherm Ocean Cleanse 2-in-1 [purifying] valomasis veido šveitiklis, 50 Ml

Privalumai:

  • Žalieji mikrodumbliai ir rudieji dumbliai: matizuoja ir ramina odą.
  • Lėtas kompleksas [AHA] + [ZINC PCA]: suteikia spindesio ir valo odą.

Veikliosios medžiagos:

  • Slow Complex [AHA] + [ZINC PCA] – novatoriškas kosmetikos derinys. AHA rūgštys skatina švelnų šveitimą, pašalindamos negyvas odos ląsteles, atskleisdamos skaistesnę, tolygesnę veido spalvą. Ji taip pat skatina ląstelių atsinaujinimą, padeda pagerinti tekstūrą ir mažina senėjimo požymius.
    Tuo tarpu cinko PCA yra žinomas dėl savo sebumo išsiskyrimą reguliuojančių ir antibakterinių savybių. Jis padeda reguliuoti sebumo gamybą, mažina blizgesį ir apsaugo nuo pigmentinių dėmių atsiradimo. Sujungus šias dvi veikliąsias medžiagas, kompleksas [AHA] + [cinko PCA] suteikia skaistesnę, lygesnę, subalansuotą odą.
  • Fucus Spiralis – rudieji jūros dumbliai, taip pat žinomi kaip „spiralinis dumblis“, kosmetikoje vertinami dėl naudingų savybių. Jame gausu mineralų ir vitaminų, jis intensyviai drėkina ir padeda palaikyti odos drėgmės balansą. Dėl savo priešuždegiminių ir raminančių savybių jis yra puikus pasirinkimas nuraminti jautrią, sudirgusią odą. Skatindamas kraujotaką ir šalindamas toksinusFucus spiralis padeda atgaivinti odą ir sustiprinti jos spindesį. Be to, jis pasižymi stangrinančiu ir tonizuojančiu poveikiu, padeda kovoti su odos suglebimu ir išlaikyti lygesnę, stangresnę odą.
  • Tetraselmis Chui – žalioji mikrodumblė, kurioje gausu baltymų, nepakeičiamų riebalų rūgščių ir antioksidantų, kurie padeda maitinti ir apsaugoti odą. Dėl savo drėkinamųjų savybių jis padeda išlaikyti optimalų drėgmės balansą, todėl oda tampa švelni ir elastinga. Be to, Tetraselmis Chui turi priešuždegiminių savybių, kurios gali nuraminti sudirginimą ir sumažinti paraudimą. Didelis vitaminų ir mineralų kiekis taip pat skatina ląstelių atsinaujinimą.

Naudojimas: palikite 10 minučių. Nuplaukite drungnu vandeniu. Naudokite 2-3 kartus per savaitę.

Sudėtis: 

Ua Water/eau, Montmorillonite, Kaolin, Prunus Armeniaca Apricot Seed Powder, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Decyl Oleate, Cetyl Alcohol, Cetearyl Glucoside, Panthenol, Zinc Pca, Maris Sal Sea Salt/sel Marin, Algae Extract, Lactic Acid, Arginine, Tocopheryl Acetate, Tocopherol, Xanthan Gum, Silica, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Parfum Fragrance, Tromethamine, Capryloyl Glycine, Ethylhexylglycerin, Undecylenoyl Glycine, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Limonene, Hexyl Cinnamal, Linalool, Benzyl Salicylate, Citronellol, Alphaisomethylionone, Eugenol.